programa_digital_carnaval_2017_Página_2

… el rei dels pocasoltes i símbol del Carnaval santjoanenc. O si preferiu, Sa Majestat Rei Carnestoltes de Sant Joan Despí.

Com cada any, durant unes setmanes del mes de febrer ompliré el carrers de color, música, màscares i disfresses amb motiu del Carnaval, una de les festes més divertides de l’any.

Enguany he decidit organitzar jo personalment el Carnaval. Però necessito la vostra ajuda, de grans, joves i petits, per aconseguir el millor carnaval del segle i per aconseguir, finalment, ser indultat.

Per saber més coses sobre mi, pots fer-te amic meu a través del facebook i estaràs informat de totes les novetats d’aquest Carnaval 2017.

Aquest any he decidit que tota la ciutat participi del Carnaval, es per aixó que us proposo unes consignes perquè hem pugueu acompanyar en aquesta festa de Carnaval. Si voleu saber quines són, feu-clic aquí.

Ja s’han exhaurit les entrades per a la Gran Festa de Carnaval que es celebrarà el 6 de febrer al Pavelló del Mig. Però si ja teniu la vostra entrada, no dubteu en participar del concurs de disfresses. No perdeu l’oportunitat de guanyar un premi.